Access Bars 

 

Access Bars är en avslappnande och lugnande behandling som stillar tankeverksamheten och hjälper dig att lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som fastnat i kroppen.


Under en Barsbehandling berörs 32 punkter på ditt huvud och den lätta beröringen gör att du kan släppa på begränsningar inom livets alla områden. Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet och ger möjlighet att släppa taget om sådant som hindrar dig i livet.

 Många upplever att tankebruset tystnar och att de sover djupare. Bars används även mot stress och oro.


Detta är en behaglig och avkopplande behandling, där punkter och linjer på huvudet och i ansiktet, berörs lätt. Du ligger bekvämt med kläderna på och behandlingen tar ca 60 minuter.


När man tar emot en session Access Bars, släpper man på begränsningar inom livets alla områden. Man skapar en närhet och gemenskap, höjer koncentrationsförmågan och tystar tankebruset. Glädjen ökar och sömnen förbättras.


Alla kan ta emot en behandling, både vuxna och barn.

Pris och tid hittar ni på Boka Direkt.


Vad kan Access Bars göra?

-Stressreducering
-För ADHD
-För PTSD
-Trauma bearbetning
-Sova bättre, vakna utvilad och full av energi
-Minska tankebrus
-Ge kroppen mer lätthet och glädje
-Ta emot mer och ”gör” mindre
-För djup avslappning
-För att skapa mer utrymme och möjligheter i livet
-För gravida
-Skingra mentala, emotionella, fysiska och energimässiga blockeringar
-Förändring i livets alla områden


I sämsta fall upplevs Access Bars som en skön djup avslappning men i bästa fall förändrar den ditt livLäs mer om Access Bars och Access Consciousness genom att trycka på knappen nedan:

Hur gör jag för att själv få ge Access Bars till andra?

Genom att gå en kurs i Access Bars så får du efter en dags utbildning börja ge andra behandlingar. Inga förkunskaper behövs. Läs mer om Access Bars på: https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/accessbars/

Hur blir man en Access Bars Facilitator? 
För att bli en facilitator så att du kan hålla i egna utbildningar så behöver du först gå 3 kurser i access bars med 3 olika ledare. Därefter ansöker du på https://www.accessconsciousness.com/ . Eftersom du har gått flera klasser innan så har du redan ett konto där och det gör ansökan mycket lättare. Om du har fler frågor så kontakta mig eller läs mer på https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/accessbars/teach-access-bars/become-an-acces...