Pro at home NuFACE

Anti-age apparatur som ger synliga resultat


Med motion formar du din kropp, med mikroström tränar du och återuppbygger ansiktets och halsens muskler. NuFACE är en världsledande high-tech beauty apparat som ger ansikte och hals ett tydligt lyft påbara 5 minuter och har tagit världen med storm. Den har genomgått kliniska studier, är godkänd av FDA och lanserades i USA år 2005 av grundaren, Carol Cole.

Med hjälp av NuFACE flaggskeppsteknik – lågfrekvent mikroström, tränas ansiktets och halsens muskler vilket ger huden ny spänst, minimerar linjer och rynkor, ger ögonpartiet ett »mini-lyft« och förbättrar hela ansiktskonturen. NuFACE ger ett direkt resultat men rekommenderas regelbundet för att verka långsiktigt.

NuFACE har blivit hudvårdsproffsens och celebriteternas favoritprodukt nr 1. Bland användarna finns Miranda Kerr, Jennifer Aniston, Molly Sims och den legendariska makeupartisten Bobbi Brown. NuFACE finns både för professionell användning samt hemmabruk och säljs världen över på ledande professionella hudvårdsinstitut, kliniker och spa samt på Selfridges, Space NK, Neiman Marcus, Sephora m.fl.

NUFACE UNIKA FÖRDELAR

• Med NuFACE flaggskeppsteknik – lågfrekvent mikroström, tränas ansiktets och halsens muskler

• Ger huden ny spänst, minimerar linjer och rynkor

• Ögonpartiet får ett »mini-lyft«

• Förbättrar ansiktskonturen (haklinje, kindben)

• NuFACE ger ett direkt resultat men rekommenderas regelbundet för att verka långsiktigt.Prova en gratis behandling under september. 

Tryck på Boka direkt knappen så kommer du rätt: