Om Éminence

 

Ekologisk hudvård


PROFESSIONELL EKOLOGISK HUDVÅRD – PÅ NATURENS EGNA VILLKOR

Éminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Man får omedelbart synliga resutat på sin hud tack vare de höga halterna av naturliga och aktiva ingredienser som bara naturen själv kan producera.

Produkterna innehåller ingredienser från egna ekologiska odlingar i Ungern som drivs av sol- och vindkraft. Varje ingrediens handplockas, sorteras och granskas för att försäkra att de håller högsta kvalitet. Tillverkningen sker för hand vilket gör varje produkt unik. Produkterna framställs genom kallpressning vilket bidrar till att ingredienserna bevarar sin naturliga näring och kraft från vitaminer och mineraler samt skyddas mot skadliga bakterier.


Éminence organiska behandlingar – helt utan syntetiska tillsatser

Vi tror på att erbjuda bästa möjliga hudvårdsprodukter. Våra produkter är fria från parabener, animaliska biprodukter, propylenglykol, natriumlaurylsulfater, skadliga färgämnen och dofter, mineraloljor, petroleum och andra hårda kosmetiska kemikalier. Istället används organiskt fruktpektin som i kombination med honung, citron och salicylsyra stabiliserar produkterna och gör dem hållbara.

Produkterna är handgjorda utan allvarliga uppvärmnings- eller hydreringsprocesser som kan påverka näringsinnehållet och styrkan hos naturliga ingredienser. Vitaminer fångas i sin helt naturliga färska bas, vilket ger dramatiska resultat eftersom faktiska frön, massor och peeling förmedlar regenererande och helande krafter som bara naturen kan producera.

Alla pappersförpackningar tillverkas i återvunnet material och kan återvinnas igen, alla plastförpackningar är gjorda av giftfri, återvunnen plast.

Éminence Forests for the Future-program

I samarbete med den ideella organisationen Trees for the Future , hjälper de till att utbilda jordbrukare i utvecklingsländer i hur man bygger produktiva och hållbara skogsträdgårdar. De planterar ett träd för varje såld produkt som möjliggör utvecklingen av dessa skogsträdgårdar i landsbygdssamhällen, vilket ger lokalbefolkningen möjlighet att återställa sin miljö, odla sin egen mat och bygga en hållbar inkomst och framtid för sig själva, sina familjer och deras samhällen. Efter en milstolpe med plantering av över 14 miljoner träd är Éminence stolt över att kunna kontinuerligt bidra till utvecklingen av dessa skogsträdgårdsprojekt.

Éminence Kids Foundation

Vi tror att tillhandahållande av ekologiska, lokala och näringsrika livsmedel för allvarligt sjuka barn att äta är en viktig del av deras behandling, läkning och långvarig hälsa. Éminence Kids Foundation donerar ekologiska frukter, grönsaker och livsmedel till sjuka barn runt om i världen.