Ansiktsbehandlingar - Éminence 

 

Ekologisk hudvård 


Spa-party med dig och dina vänner, möhippa, svensexa eller bara en trevlig stund tillsammans.

Jag kommer hem till er med Éminence ekologiska hudvårdsprodukter och efter min beskrivning så får ni göra en salongsbehandling på er själva(vissa produkter lägger jag på). Produkterna är anpassade för er hud typ. Ni kan även välja från de färdiga behandlingarna nedan.

Värdinnan/värden bjuder in till spa-partyt och får en gåva som tack, samt rabatt på beställningsvaror. Eget val om man vill bjuda på fika eller annat till sina gäster.

Jag som håller i kvällen heter Maria och är utbildad spaterapeut och sjuksköterska med väldigt många års erfarenhet.

Pris: 250 kr per pers. Alla betalar sin egen behandling.

Tid: Kväll och helg(även vissa dagar). Maila mig om önskad tid.

Frågor och anmälan: kontakt@avensbylapland.com


Mangosteen Glow Treatment

Med Mangosteens magiska egenskaper får ditt ansikte ett vackert lyster, tar bort fina linjer och är återfuktande. Förfinar porer och balanserar talgproduktionen samt stimulerar produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra.       

Dubbelrengöring, Pre-peel, Pro-peel, Ansiktsmask, Serum och Ansiktskräm 

30 min, 495:-

Dubbelrengöring, Pre-peel, Pro-peel, Ansiktsmask, Serum och Ansiktskräm. Massage av axlar och nacke.

60 min, 695 krLuxury Classic Eco Facial

Lyxig ansiktsbehandling med extra allt. Uppstramande och återfuktande behandling inklusive Intense Eye Treatment och Soft Citrus Lip Treatment.

Dubbelrengöring, Peel, Ansiktsmassage, Ansiktsmask, Serum, Ögonkräm, Ansikstskräm. 

60 min, 795 krClassic Eco Mini Spa Facial

Klassisk mini spa-ansiktsbehandling som anpassas efter din hudtyp. 

Dubbelrengöring, Dermafoliant peel, Ansikstmask, Serum, Ansiktskräm och Ögonkräm.
30 min, 495 krLappland Detox

 Avgiftande och förnyande ansiktsbehandling som reparerar och regenererar huden. Skyddar huden mot fria radikaler och oxidativ stress. Återställer hudens spänst och elasticitet.

Rengöring, Exfoliation Peel, Ansiktsmask, Essence, Serum, Ögonkräm, Ansikstmask.

60 min, 695 kr Pure Forrest De Stress Treatment

En avstressande ansiktsbehandling med björksav och snösvamp som förbättrar hudens elasticitet och förstärker ansiktets konturer. Samtidigt är den detoxande och avsvällande och ökar mängden kollagen i huden.

Dubbelrengöring, Peel, Ansiktsmask,  Ansikstsmassage, Essence, Serum, Ögonkräm, Ansiktskräm.

30 min 495.00 krPlump It Up

Sagolika dofter av jordgubb och rabarber som fyller upp huden så att den får en bättre spänst och minimerar fina linjer och rynkor.
Ger intensivt med fukt och rik på skyddande antioxidanter.

Dubbel rengöring, Peel, Ansiktsmask, Essence, Serum, Ansiktsmask.

30 min, 495.00 krArctic Berry Peel

Ansiktsbehandling med omedelbar uppstramande effekt.

Dubbelrengöring, Arctic Berry Peel, Ansiktsmask av Jordgubb och Rabarber, Jordgubbsserum, Arctic Berry Ansiktskräm, Ögonkräm.

30 min, 595 kr


Tillval

Intensive Eye Treatment
Uppiggande, uppstramande ögonbehandling
Peeling, ögonmask, ögonmassage, ögonkräm
50 kr

Soft Citrus Lip Treatment
Mjuka, fylliga läppar på ett kick
Peeling, plumping läppmask, citrus lipbalm
50 kr

**Dessa behandlingar kan bara bokas tillsammans med en ansiktsbehandling. Välj Kombo-boka när du gör din bokning på Boka Direkt.**


PROFESSIONELL EKOLOGISK HUDVÅRD – PÅ NATURENS EGNA VILLKOR

Éminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Man får omedelbart synliga resutat på sin hud tack vare de höga halterna av naturliga och aktiva ingredienser som bara naturen själv kan producera.

Produkterna innehåller ingredienser från egna ekologiska odlingar i Ungern som drivs av sol- och vindkraft. Varje ingrediens handplockas, sorteras och granskas för att försäkra att de håller högsta kvalitet. Tillverkningen sker för hand vilket gör varje produkt unik. Produkterna framställs genom kallpressning vilket bidrar till att ingredienserna bevarar sin naturliga näring och kraft från vitaminer och mineraler samt skyddas mot skadliga bakterier.


Éminence organiska behandlingar – helt utan syntetiska tillsatser

Vi tror på att erbjuda bästa möjliga hudvårdsprodukter. Våra produkter är fria från parabener, animaliska biprodukter, propylenglykol, natriumlaurylsulfater, skadliga färgämnen och dofter, mineraloljor, petroleum och andra hårda kosmetiska kemikalier. Istället används organiskt fruktpektin som i kombination med honung, citron och salicylsyra stabiliserar produkterna och gör dem hållbara.

Produkterna är handgjorda utan allvarliga uppvärmnings- eller hydreringsprocesser som kan påverka näringsinnehållet och styrkan hos naturliga ingredienser. Vitaminer fångas i sin helt naturliga färska bas, vilket ger dramatiska resultat eftersom faktiska frön, massor och peeling förmedlar regenererande och helande krafter som bara naturen kan producera.

Alla pappersförpackningar tillverkas i återvunnet material och kan återvinnas igen, alla plastförpackningar är gjorda av giftfri, återvunnen plast.

Éminence Forests for the Future-program

I samarbete med den ideella organisationen Trees for the Future , hjälper de till att utbilda jordbrukare i utvecklingsländer i hur man bygger produktiva och hållbara skogsträdgårdar. De planterar ett träd för varje såld produkt som möjliggör utvecklingen av dessa skogsträdgårdar i landsbygdssamhällen, vilket ger lokalbefolkningen möjlighet att återställa sin miljö, odla sin egen mat och bygga en hållbar inkomst och framtid för sig själva, sina familjer och deras samhällen. Efter en milstolpe med plantering av över 14 miljoner träd är Éminence stolt över att kunna kontinuerligt bidra till utvecklingen av dessa skogsträdgårdsprojekt.

Éminence Kids Foundation

Vi tror att tillhandahållande av ekologiska, lokala och näringsrika livsmedel för allvarligt sjuka barn att äta är en viktig del av deras behandling, läkning och långvarig hälsa. Éminence Kids Foundation donerar ekologiska frukter, grönsaker och livsmedel till sjuka barn runt om i världen.