Access Bars

 

Vad är Access Bars?

Access Bars är en mild hands-on-modalitet som introducerades av Gary Douglas i början av 1990-talet. Bars® är 32 unika punkter på huvudet som korrelerar till olika områden och aspekter av livet. Under en Access Bars-session berör en utövare försiktigt dessa punkter för att frigöra den elektromagnetiska laddningen av alla tankar, idéer, attityder, beslut och övertygelser som kan ha begränsat dig i de berörda livsområdena.

Idag används Access Bars i över 170 länder världen över, som används som ett kraftfullt och pragmatiskt verktyg av familjer, skolor, företag, idrottare, fängelser, psykologer, konstnärer och många fler.


Hur fungerar det?

Tänk om någon skulle kunna trycka på en knapp och stänga av den rösten i ditt huvud som säger att du inte är tillräckligt bra eller att du inte kan åstadkomma det du drömmer om? Eventuella begränsningar som du skapar i ditt liv är kopplade till dina tankar, idéer, attityder, beslut och övertygelser om det. Rör lätt vid staplarna och du börjar rensa bort det som är låst som hindrar dig från att tro att du kan få det liv du alltid har känt är möjligt.

En av de livsförändrande komponenterna som händer naturligt med varje Access Bars-session är  mottagningselementet . Hur ofta släpper vi bara, sänker våra hinder och tillåter en annan person att verkligen gåva oss? Att lära sig att ta emot är en nyckel till att bjuda in mer av det du ber om i ditt liv. Access Bar underlättar mottagning, annorlunda än någon annan modalitet i denna verklighet.


Hur är en session?

Alla är olika så det finns ingen ”normal” Access Bars-session. Varje session kommer att vara annorlunda, varje gång, även om du upprepar med samma person.

Det som oftast rapporteras är att det finns en känsla av fullständig avkoppling. Många människor lägger sig - även i mycket bullriga miljöer. Vissa människor har bilder som kommer till dem, andra känner känslor i sina kroppar som surrande, stickningar, värme, ryckningar eller skakningar.

Det finns inget rätt eller fel sätt och det bästa sättet att ta reda på hur Access Bars kommer att se ut för dig är att prova det själv!


Vad kan Access Bars göra?


-Stressreducering
-För ADHD
-För PTSD
-Trauma bearbetning
-Sova bättre, vakna utvilad och full av energi
-Minska tankebrus
-Ge kroppen mer lätthet och glädje
-Ta emot mer och ”gör” mindre
-För djup avslappning
-För att skapa mer utrymme och möjligheter i livet
-För gravida
-Skingra mentala, emotionella, fysiska och energimässiga blockeringar
-Förändring i livets alla områden


I sämsta fall upplevs Access Bars som en skön djup avslappning men i bästa fall förändrar den ditt livBoka en behandling här: