Ansiktsbehandlingar

 

Glow treatment

Ta farväl av glåmig, trött och livlös hud med den nya professionella peelen Mangosteen Lactic Pro Peel och produkterna i den nya superserien från Éminence!

Superfrukten mangosteen är känd som drottningen av frukter – fullproppad med antioxidanter och den har även antiinflammatoriska egenskaper.

Tillsammans med det unika mjölksyrekomplexet får din hud en kunglig behandling som skonsamt exfolierar huden, avlägsnar döda hudceller, minskar stora porer, förbättrar hudtonen och ger huden en fantastisk glow.

Resultatet blir en klar, slät hud full av lyster.

Med Mangosteen Lactic Acid Collection behöver du varken primer eller filter – låt huden stråla av denna naturliga supertrio! Behandlingen passar alla hudtyper.

30 minuter 
495:-

Pure Forrest De Stress Treatment

En Ansiktskbehandling som renar, syresätter och balanserar din hud.

Produkterna i Pure Forest Collection är inspirerad av den japanska traditionen Shinrin-yoku som betyder skogsbad. Den är förankrad i filosofin om att fördjupa sig i naturen där man kan stärka sin hälsa och välbefinnande.

Produkterna innehåller endast ingredienser från naturen och bygger på tre av naturens mest kraftfulla ingredienser som björkvatten, snösvamp och lackticka som avgiftar, reparerar och lugnar huden.

Resultatet – en ren, återfuktad, strålande hud i perfekt balans.

30 min
495:-

Detox treatment

Avgiftande och förnyande ansiktsbehandling som reparerar och regenererar huden. Skyddar huden mot fria radikaler och oxidativ stress. Återställer hudens spänst och elasticitet.

30 min
495:-

Acne peel treatment

En djupgående peeling mot akne och fet hud som ger maximalt resultat utan irritation. Peelingen exfolierar, djuprengör och förfinar porerna samt motverkar akne och balanserar fet hud. Behandlingen dämpar rodnad och jämnar ut hudtonen. Du får ett omedelbart resultat av en synligt förbättrad hud som är klar och fräsch med fin lyster.

50 min 
595:-


Gå in på Boka Direkt  via knappen:


Ekologisk hudvård


PROFESSIONELL EKOLOGISK HUDVÅRD – PÅ NATURENS EGNA VILLKOR

Éminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Man får omedelbart synliga resutat på sin hud tack vare de höga halterna av naturliga och aktiva ingredienser som bara naturen själv kan producera.

Produkterna innehåller ingredienser från egna ekologiska odlingar i Ungern som drivs av sol- och vindkraft. Varje ingrediens handplockas, sorteras och granskas för att försäkra att de håller högsta kvalitet. Tillverkningen sker för hand vilket gör varje produkt unik. Produkterna framställs genom kallpressning vilket bidrar till att ingredienserna bevarar sin naturliga näring och kraft från vitaminer och mineraler samt skyddas mot skadliga bakterier.


Éminence organiska behandlingar – helt utan syntetiska tillsatser

Vi tror på att erbjuda bästa möjliga hudvårdsprodukter. Våra produkter är fria från parabener, animaliska biprodukter, propylenglykol, natriumlaurylsulfater, skadliga färgämnen och dofter, mineraloljor, petroleum och andra hårda kosmetiska kemikalier. Istället används organiskt fruktpektin som i kombination med honung, citron och salicylsyra stabiliserar produkterna och gör dem hållbara.

Produkterna är handgjorda utan allvarliga uppvärmnings- eller hydreringsprocesser som kan påverka näringsinnehållet och styrkan hos naturliga ingredienser. Vitaminer fångas i sin helt naturliga färska bas, vilket ger dramatiska resultat eftersom faktiska frön, massor och peeling förmedlar regenererande och helande krafter som bara naturen kan producera.

Alla pappersförpackningar tillverkas i återvunnet material och kan återvinnas igen, alla plastförpackningar är gjorda av giftfri, återvunnen plast.

Éminence Forests for the Future-program

I samarbete med den ideella organisationen Trees for the Future , hjälper de till att utbilda jordbrukare i utvecklingsländer i hur man bygger produktiva och hållbara skogsträdgårdar. De planterar ett träd för varje såld produkt som möjliggör utvecklingen av dessa skogsträdgårdar i landsbygdssamhällen, vilket ger lokalbefolkningen möjlighet att återställa sin miljö, odla sin egen mat och bygga en hållbar inkomst och framtid för sig själva, sina familjer och deras samhällen. Efter en milstolpe med plantering av över 14 miljoner träd är Éminence stolt över att kunna kontinuerligt bidra till utvecklingen av dessa skogsträdgårdsprojekt.

Éminence Kids Foundation

Vi tror att tillhandahållande av ekologiska, lokala och näringsrika livsmedel för allvarligt sjuka barn att äta är en viktig del av deras behandling, läkning och långvarig hälsa. Éminence Kids Foundation donerar ekologiska frukter, grönsaker och livsmedel till sjuka barn runt om i världen.